HISTORISCHE TETBUS 38

Zoekplaatje of vacature ?

Een vacature plaatsen is altijd zo zwaar beladen. Je zoekt dan iemand met een bepaalde kennis en kunnen waarmee je in een bedrijf een bestaande of nieuwe werkplek opvult. Vele jaren ervaring en kennis van de bedrijfstak is dan vaak een pre.

Terecht eigenlijk want zeker in een bedrijf is kennis en kunnen vaak belangrijk voor de kwaliteit van een bedrijf en of een product. De beloning voor dat mogelijke kennis en kunnen wordt vaak uitgedrukt in een bijpassend salaris.

Wij zoeken ook een man of vrouw die ons team wil komen versterken. Waarom zoeken we die, nou we willen ook voor de verre toekomst onze 38 in het Twentse straatbeeld zien rijden. We zouden blij zijn met knutselaars die ook vuile handen willen maken in niet alleen schoonmaken maar ook in onderhoud en reparatie van onze trots. Het is een belangrijk gegeven dat we dit nu oppakken en er geen jaren mee wachten. Jonge mensen die een stuk geschiedenis willen beleven en er iets mee willen doen.

Boven alle mogelijke kennis en kunnen waar iemand over beschikt vragen we gevoel voor een geweldige leuke club mensen die de TET en de geschiedenis een warm hart toedragen en dat ook willen en kunnen uitgedragen.

We zoeken geen alleen “leuk om met de 38 te rijden” mensen die alleen voor dat mee willen doen. We zoeken iemand die mee kan doen met de leuke activiteiten die we ontplooien bij evenementen. Iemand die het leuk vind om en stukje geschiedenis rond te rijden in bijvoorbeeld de zoutmarke tour die we elk jaar in samenwerking met MBS, het zout museum de VVV en anderen.

Ben je iemand die al die kwaliteiten in zich heeft? Wil je als lid van deze club iets betekenen in de geschiedenis van de TET en de 38?

Maak kennis met ons en geef een berichtje met de persoonlijke gegevens over wie je bent en waarom jij denkt voor ons een geschikt medelid te willen zijn. Sta je open voor een goed gesprek met ons en wil je in een wederzijdse proef periode laten zien dat je bent wie je zegt te zijn.

Of steek je neus om de hoek op de donderdag avond als we in onze museum bus op de Fortuinstraat bij elkaar zitten.

Belangrijk is dat je in het bezit bent van het rijbewijs D met voldoende ervaring met bus rijden.