Foto's 2022 TET bus 38

Op deze pagina kun je foto’s, door ons gemaakt in 2022, vinden. Door op de betreffende afbeelding te klikken zie je meer over deze dag.

2 september 2022 - Bruiloftsrit Familie Roddenhof

Op deze dag hebben Cor en Bert de bruiloftsrit van Marina en Peter Roddenhof gereden. Wij begonnen aan de Straatsburglaan te Enschede, waar het bruidspaar en de familie instapten. Vanaf daar naar Het Wapen van Beckum waar we de familie hebben achtergelaten. Toen zijn wij met het bruidspaar en de bruidsmeisjes naar de Oele Watermolen gereden voor de foto’s. Na de foto’s zijn we weer terug naar Het Wapen van Beckum gereden waar de huwelijksplechtigheid plaats vond. Het was weer een leuke rit met uiteraard leuke en gezellige mensen.

3 september 2022 - Cor Verbeek 75 Jaar

Op deze dag was ons clublid en fotograaf Cor Verbeek jarig. Nogmaals van harte gefeliciteerd Cor. Wij hebben met bijna de hele club van TET-Bus 38 Cor en zijn vrouw Nel met de versierde bus 38 van huis opgehaald. Na twee confetti kanonnen en hij leve hoog zijn wij naar Frans op den Bult vertrokken, waar we met z’n allen heerlijk hebben gegeten. Het was natuurlijk ontzettend gezellig. Voor Cor en Nel was het een hele verassing en hij genoot er ook van

7 september 2022 - Pensioensrit Bert Wageman

Rob en Cor hebben oud TET-CXX en Keolis medewerker Bert Wageman van de trein gehaald met zijn familie en collega`s in Delden.

9 september 2022 - Bruiloftsrit Heer Bommel naar Hof Espelo

Gerard en Toon hebben een bruiloft rit gereden van Heer Bommel naar Hof Espelo. De foto`s zijn gemaakt door Toon.

13 september 2022 - Pensioensrit Bennie Oude Vrielink

Op deze dag hebben wij Bennie Oude Vrielink met familie, vrienden en (oud) collegas bij de Disselhoek van de bus gehaald voor zijn welverdiende pensioen. Daarna uiteraard het rondje op het busstation, waar ook veel collega’s stonden te wachten. En daarna naar de stalling voor koffie en gebak, waar ook zijn chef afscheid nam van Bennie.

16 oktober 2022 - Oude voertuigendag Boekelo

Op deze dag hebben wij in Boekelo gestaan met de museumbus en de 38. Deze dag stond in het teken van veel oude auto’s, brommers, tractoren, motoren en treinen, want ook de MBS was aanwezig. We hadden er mooi weer bij en het was ook erg druk. We hebben bij onze bussen veel belangstelling gehad.

20 oktober 2022 - Stadsrondrit woonzorgcentrum De Posten

Vandaag zijn wij met onze bussen bij woonzorgcentrum De Posten in Enschede geweest. Wij hebben met de bewoners een stadsrondrit gereden. In de museumbus kon men ook een kijkje nemen, waar veel belangstelling voor was. Wij hebben met ons clubje ook lekker gegeten. Was voor iedereen weer een hele leuke dag.

30 oktober 2022 - Ophalen TET Glasschilderij

Op deze dag hebben wij het mooie glasschilderij uit de Keolis-kantine in Enschede opgehaald. Dit glasschilderij is in 1948 aangeboden door het personeel van de TET ter ere van het 40 jarig jubileum. Het glasschilderij gaat nu naar de Stichting historische sociëteit Enschede Lonneker, waar het een mooie plek zal krijgen.

18 november 2022 - Rondrit woonzorgcentrum Het Weggeler Almelo

Vrijdag 18-11-2022 hebben Bert, Toon en Cor een rit verzorgd voor een aantal bewoners van Het Weggeler te Almelo. En wij willen Harry Korte ook een oud collega van de TET, en de medewerkers bedanken voor het gidsen door Almelo.

19 november 2022 - Sinterklaasintocht Stroinkslanden

Zaterdag 19-11-2022 hebben wij de Sinterklaasintocht gereden met onze twee bussen, Toon en Nol met de museumbus en Cor en Bert met de 38. Het kon i.v.m. de corona afgelopen twee jaar niet doorgaan, maar dit jaar weer zoals vanouds erg goed verzorgd, met broodjes en soep. Het was weer een gezellige dag met heel veel pieten en veel belangstelling langs de route.

1 december 2022 - Onderhoud bus 38

Donderdag 1-12-2022 We zijn bezig met het onderhoud aan onze bus 38. De stuurinrichting heeft teveel speling, de voordeuren hebben veel roest aan de binnenkant, en de deuropener aan de buitenkant is defekt.