Re√ľnie TET

Re√ľnie TET

In april 2022 hebben we een uitnodiging gehad van de organisatie voor een re√ľnie van Oostnet. Het was een geslaagd evenement en veel collega‚Äôs van het voormalige Oostnet hebben de kans gegrepen hier weer eens hun oud collega‚Äôs terug te zien.

Het jaar 2024 is voor ons als TET bus 38 een jaar van veranderingen omdat we dat onze oude locatie moeten verlaten en intrek nemen in het nieuwe onderkomen. Zoals al aan gegeven in ‚ÄúVerhuizen naar een nieuwe locatie‚ÄĚ is dit een nieuwe stalling voor de 38 en onderkomen voor ons en de TET-geschiedenis. Het idee is om deze met een re√ľnie in gebruik te nemen. Veel TET‚Äôers zijn inmiddels met pensioen of met de laatste lopende concessies bezig.

Dit is de gelegenheid voor eenieder die als oud-medewerker of nu nog als werkzame chauffeur bij de TET binnengekomen om weer eens oud collega’s te zien en herinneringen op te halen.

De re√ľnie en offici√ęle opening van onze nieuwe locatie staat gepland op een zaterdag in september dit jaar. Dit lijkt nog ver weg aan het begin van dit jaar, maar we hebben wel organisatie tijd nodig en er zijn de komende tijd nog bouwactiviteiten in het nieuwe onderkomen. Het programma en de tijd maken we nog vroegtijdig bekend Om er een geslaagde dag van te kunnen maken met een hapje en een drankje vragen we van de deelnemers een eigen kleine bijdrage. Immers moeten we onze eigen broek ophouden en de kosten in de hand houden om te kunnen blijven bestaan.

Opgave kan via e-mailadres tetbus38@kpnmail.nl (graag voor 1 juni 2024). Bij voldoende opgave op die datum geven we de deelnemers een bevestiging en vragen we deze de eigen bijdrage over te maken op onze rekening van de Stichting Bij aankomst op het feest locatie zal er voor een enveloppe worden uitgereikt met consumptie bonnen voor de drankjes. Uiteraard zijn er daarna ook munten te koop als de bonnen niet toereikend zijn.