Rondrit door Twente

Een rondrit door Twente

Een leuke rondrit door de omgeving van Enschede /Hengelo en Delden en aansluitend bijvoorbeeld een bezoek aan de Wendelzoele in Delden is een belevenis met de TET bus 38.

Na een rit langs de Zoutmarkeroute gaat het naar de Wendelzoele nabij het landgoed Twickel waar een uitgebreide rondleiding, minimaal 10 personen, door de geschiedenis van het boeren en plattelands leven van 1900 tot 1960 veel inzicht geeft over het leven vroeger.

Rondrit door Twente
Rondrit door Twente
Rondrit door Twente

Ook een tip is om met de TET bus naar het spoorfietsen in Hengelo te gaan.

In overleg haalt de TET je op via een leuke route en is de bestemming Hengelo waar spoorfietsen onderhoudend en zelfs een sportieve bezigheid is voor het gezin en waar vroeger de stoomtrein van GOLS en de kolentransporten richting Duitsland over het Schaddenspoor reden.

Rij langs overwegen, bruggen en sluis en proef de sfeer van vroeger. Het ene moment rij je nog in de stad langs de Kuipersdijk om het volgende moment al een brug te passeren over een weg. Of je rijd ruim 8 meter boven het water van het Twente kanaal.

Leuke verassingstocht waarbij pas op de plaats van bestemming duidelijk is wat het gezelschap gaat doen. Met een aansluitend etentje is dit een geweldige dag om samen met familie te ondernemen.

Rondrit door Twente

Neem contact op voor meer informatie of mail naar: tet.bus.38@gmail.com